Your cart

5-lecie Oksany

Cześć, z tej strony Ania Orzech, właścicielka. Od wielu miesięcy co poniedziałek piszę posta „od siebie”. Opowiadam, jak idą prace nad Manną w Warszawie, jak prowadzę biznes, jakie wartości są dla mnie najważniejsze.

8 lipca 2024
2 min read

Dzisiaj jednak nie będzie o mnie. Będzie o tej oto pani, która od pięciu lat sprawia, że Twoje jedzenie w Mannie jest na czas, wygląda pięknie i smakuje wyśmienicie.

Oksana, nasz zastępca szefa kuchni 🥁🥁🥁.

✔️Zawsze można na nią liczyć.

✔️ Często przychodziła do pracy z wolnego, by pomóc koleżankom.

✔️ Uśmiechnięta.

✔️ Pozytywna.

Dziś obchodzi piątą rocznicę pracy w Mannie 68 i z tej okazji otrzymuje od nas wyjazd na kilka dni gdzieś w Europie. Obiecała, że podzieli się z nami zdjęciami z podróży.

Oksana, dziękuję ci za te pięć lat! Za Twoją pracę i zaangażowanie! Jedź i odpoczywaj. Zasłużyłaś ❤️.

P.S. w tym roku mamy rekordową liczbę osób, które świętują swoje 5-lecie. W kuluarach mówi się, że wszystkie chcą pojechać gdzieś razem! Bogowie, pomóżcie, by tak się nie stało, bo nie będzie komu pracować i przyjdzie nam zamknąć mannę na ten czas!

Najpopularniejsze teksty

H Czytaj więcej

Menu9 kwietnia 2021

Historia pewnej „kaczki”

– Stolik dla dwóch osób, ale tylko jedna będzie jadła – powiedziała zaraz po wejściu do restauracji elegancka kobieta.

W Czytaj więcej
wina wegańskie co to jest

Menu30 kwietnia 2021

Wino wegańskie – co to jest?

– Jak to? Myśleliśmy, że wszystkie wina są wegańskie? No bo co oni tam niby dodają? Czerninę? – Takie komentarze zdarza mi się słyszeć po tym, jak informuję gości, że wszystkie serwowane w Mannie wina są wegańskie.

W Czytaj więcej
wegańskie menu walentynkowe

Press26 lutego 2022

Walentynki Gdańsk 2022

Walentynki (Gdańsk) to czas, kiedy możemy dać się ponieść największej kulinarnej fantazji w roku! Specjalnie na tę okoliczność tworzymy wtedy dania, których w innych okolicznościach nie bylibyśmy w stanie zaoferować gościom – ich przygotowanie jest o wiele bardziej pracochłonne.