MENU GRUPOWE
(przystawki są serwowane na stole do podziału.
Dania główne i deser do wyboru w dniu wizyty)
Foie gras z soczewicy i trufli
podany z chrupiącym pieczywem
Marokańska sałatka z quinoa z warzywami,
daktylami i ziarnami granatu w limonkowo — miętowym dressingu GF
Tajskie spring rollsy ze słodkim sosem chilli
***
Kalafior panierowany podany w sosie
migdałowo-szafranowym z ryżem pulao GF
„Kaczka” w sosie słodko-kwaśnym z warzywami,
podana z ryżem basmati
Fish & Chips
wegańska “nie ryba” z jackfruita podana z łódeczkami ziemniaczanymi,
sosem tatarskim i puree z zielonego groszku GF
***
„Sernik” baskijski na kruchym spodzie z marakują,
podany z sosem truskawkowym GF
Czekoladowy mus
podany z bitą śmietaną i owocami GF
115 pln za osobę
Warunki rezerwacji grupowych:
- W celu potwierdzenia rezerwacji, należy wpłacić zaliczkę w wysokości 200 pln.
- Ostateczną liczbę gości należy potwierdzić maks 48 godzin przed imprezą.
- Dla stołów powyżej 6 osób doliczamy serwis w wysokości 10%.
- Sprawdź też nasze regularne menu (dla stolików do 9 osób)



Nie jesteś przekonana? Przeczytaj nasze recenzje na Google.