Your cart

MENU GRUPOWE

(przystawki są serwowane na stole do podziału.
Dania główne i deser do wyboru w dniu wizyty)

Foie gras z soczewicy i trufli 
podany z chrupiącym pieczywem

Marokańska sałatka z quinoa z warzywami,
daktylami i ziarnami granatu w limonkowo — miętowym dressingu GF

Tajskie spring rollsy ze słodkim sosem chilli 

***

Kalafior panierowany podany w sosie 
migdałowo-szafranowym z ryżem pulao GF

„Kaczka” w sosie słodko-kwaśnym z warzywami, 
podana z ryżem basmati

Fish & Chips
wegańska “nie ryba” z jackfruita podana z łódeczkami ziemniaczanymi,
sosem tatarskim i puree z zielonego groszku GF

***

„Sernik” baskijski na kruchym spodzie z marakują,
podany z sosem truskawkowym GF

Czekoladowy mus
podany z bitą śmietaną i owocami GF

115 pln za osobę

Warunki rezerwacji grupowych:

  • W celu potwierdzenia rezerwacji, należy wpłacić zaliczkę w wysokości 200 pln.
  • Ostateczną liczbę gości należy potwierdzić maks 48 godzin przed imprezą.
  • Dla stołów powyżej 6 osób doliczamy serwis w wysokości 10%.
  • Sprawdź też nasze regularne menu (dla stolików do 9 osób)

Nie jesteś przekonana? Przeczytaj nasze recenzje na Google.