Roślinne jedzenie,
które cię zachwyci!
Warszawa • Gdańsk
Wegańska Restauracja Warszawa
Manna 2 to restauracja wegańska (Warszawa) z pełną obsługą kelnerską. Wraz z wyjątkowymi daniami kuchni roślinnej oferujemy ciekawy wybór ekologicznych i wegańskich win, kraftowe piwa i wyjątkowe herbaty. Jesteśmy w Warszawie nowi, ale mamy wielką nadzieję, że rozkochamy Was w sobie w takim samym stopniu, jak zrobiliśmy to w Gdańsku!
Wigilia firmowa
w Mannie
Niezależnie czy twój zespół liczy sobie 6 czy 40 osób, chętnie pomożemy w zorganizowaniu wyjątkowej wigilii firmowej w Mannie. Do wyboru są dwa menu grupowe i trzy strefy w Mannie 2, gdzie na pewno goście poczują się komfortowo.
Mannowe MENU
Wegańskim jedzeniem nie da się najeść – mówią niektórzy.
Wegańskie jedzenie jest bez smaku!
Przyjmujemy wyzwanie! Przyjdź i sprawdź nasze dania, a jesteśmy prawie że pewni, że zmienisz zdanie. To co? Podnosisz rękawicę?
Lunchowa OFERTA
Od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 – 16:00 zapraszamy na menu lunchowe.
Zupa dnia + danie główne = 45 zł.
Gość w dom, …
Manna to pokarm od Boga. To świętość, jaką wkładamy do ust każdego dnia. Dzięki której żyjemy. Czy to nie czysta magia, że bierzemy coś do ust, a nasz organizm to przetwarza i dzięki temu żyjemy i mamy energię przez kolejne dni? Taki cud trzeba celebrować! I właśnie o tą celebrację życia dbamy w Mannie każdego dnia. Lubimy, gdy nasi goście spędzają u nas długie godziny, gdy cieszą się chwilami w Mannie z rodziną i przyjaciółmi; gdy świętują u nas małe i duże sukcesy. Chcemy, by w tym szybko pędzącym świecie Manna 2 była ostoją spokoju, relaksu i cieszenia się chwilą. Numer 2 dodaliśmy ze względu na adres restauracji: Poznańska 2.
Najnowsze teksty na blogu
Jak radzę sobie z krytyką?
„Logo manny wygląda jak z baru mlecznego.” – usłyszałam nie tak dawno temu od pewnej osoby.Jak radzę sobie z krytyką?
Raport z remontu w Warszawie
Masz czasami tak, że wyjeżdżasz z domu i wydaje ci się, że czegoś zapomniałeś? Czegoś nie spakowałeś? Albo może zastanawiasz się, czy wyłączyłeś żelazko?
Marketing w Mannie
Jest szansa, że gdybym poszła na studia marketingowe, albo – nie daj boże – na zarządzanie w gastronomii, nigdy w życiu nie otworzyłabym własnej restauracji. Ale od początku.