To był naprawdę dobry rok. Niby nic wielkiego nie osiągnęliśmy, ale:
zostaliśmy najlepszą restauracją w Gdańsku według portalu TripAdvisor
awansowaliśmy na managerkę naszą super-kelnerkę, Zorikę, która weszła w nową rolę tak naturalnie, że w sumie już zapomnieliśmy że kiedyś była kelnerką . Dziękujemy, Kochana, że jesteś .
świętowaliśmy pierwsze pięć lat pracy w Mannie. W ramach prezentu z okazji rocznicy, pani Natalia pojechała ze swoją córka i wnuczka do Energylandii .
zespół managerski (Agnieszka, Zorika i Ania) pojechał na 3-dniową „delegację” do Mediolanu, by inspirować się, jeść w najlepszych wegańskich miejscach, szkolić się w gotowaniu kuchni włoskiej i ogólnie spędzić razem czas.
zorganizowaliśmy po raz pierwszy warsztaty kulinarne i praktycznie każda edycja była wyprzedana.
we wrześniu wysłaliśmy właścicielkę i szefową kuchni na 6-miesięczne studium z komunikacji. Chcemy być jeszcze lepszymi szefowymi niż jesteśmy .
Bardzo Wam dziękujemy, za to, że jesteście, motywujecie, inspirujecie i dzielicie się z nami dobrym słowem. Nie mogliśmy sobie wybrać lepszych gości .
Przyszły rok zapowiada się pełen wrażeń! Będzie kolejna edycja warsztatów kulinarnych (dwa terminy są jest wyprzedane) i kilka innych nowości, ale póki co to tajemnica .
Na pewno będzie się działo!