Your cart
Wegańskie śniadanie Gdańsk
,

Wegańskie śniadanie Gdańsk

Nie jest łatwo znaleźć w 100% wegańskie śniadanie w Gdańsku. Na szczęście w Mannie (centrum Gdańska) serwujemy wege śniadania od soboty do poniedziałku w godzinach 9:00 – 11:30.

15 kwietnia, 2022
1 min read
wegańskie śniadanie Gdańsk

W menu znajdziemy dania na słodko i wytrawnie, opcje bezglutenowe, dużo świeżych warzyw i owoców, słowem: samo zdrowie!

Warto zarezerwować stolik wcześniej, szczególnie w weekend. Ponadto w Mannie 68 oferujemy wegańskie śniadania w naszym ogródku.

Jeśli nadal jesteś nieprzekonany do naszych śniadań, warto zapoznać się z recenzjami o nas na TripAdvisor i na Google. Jesteśmy dumni z tego, że na ponad 700 restauracji w Gdańsku, Manna 68 znajduje się w pierwszej dziesiątce!

Subscribe and get freshly baked articles. Join the community!

Sign up for our newsletter and get a head start on the morning’s top stories.

By signing up, you agree to our Privacy Policy and Terms.

A question by admin, author of this article:
How would you change the ingredients from this dish? Have you ever thought of any substitutes to make it tastier?

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Najnowsze teksty:

Kategorie

Featured Articles

H Czytaj więcej

Menu9 kwietnia, 2021

Historia pewnej „kaczki”

– Stolik dla dwóch osób, ale tylko jedna będzie jadła – powiedziała zaraz po wejściu do restauracji elegancka kobieta.

W Czytaj więcej
wina wegańskie co to jest

Menu30 kwietnia, 2021

Wino wegańskie – co to jest?

– Jak to? Myśleliśmy, że wszystkie wina są wegańskie? No bo co oni tam niby dodają? Czerninę? – Takie komentarze zdarza mi się słyszeć po tym, jak informuję gości, że wszystkie serwowane w Mannie wina są wegańskie.

W Czytaj więcej
wegańskie menu walentynkowe

Press26 lutego, 2022

Walentynki Gdańsk 2022

Walentynki (Gdańsk) to czas, kiedy możemy dać się ponieść największej kulinarnej fantazji w roku! Specjalnie na tę okoliczność tworzymy wtedy dania, których w innych okolicznościach nie bylibyśmy w stanie zaoferować gościom – ich przygotowanie jest o wiele bardziej pracochłonne.